Store dage skal fejres med manér – hvad er jeres familietraditioner?

Er der en af de ekstra specielle bryllupsdage der snart skal fejres? Når to mennesker har sagt ja til hinanden og sagt ja til at tilbringe resten af deres liv sammen, skal det i den grad også fejres. Selvom det i forvejen er en helt speciel dag for brudeparret, bliver den gjort endnu mere speciel, når venner og familie kommer for at fejre det sammen med dem og markere hvor mange år, man har været ægtefolk.

Har I husket æresporten?

I Danmark er vi meget glade for at fejre ting og gøre meget ud af op-pyntning, så gæsterne får en kæmpe wauw-oplevelse. Man gør alt hvad man kan, for at det er en dag der bliver husket i mange år frem, for at have været en god og festlig dag. Når særlige bryllupsdage som for eksempel kobberbryllup eller sølvbryllup bliver fejret, er der en tradition for, at der bliver sat en æresport op. Æresporten er med til at vise, hvilken rejse brudeparret har været på sammen. Køb en æresport her til ære for de to mennesker, der sammen er nået en milepæl i deres liv.

Giv dem en overraskelse

En anden tradition der er på sådan en dag er, at familie, venner og bekendte kommer hen og overrasker brudeparret med morgensang. Gerne tidligt om morgenen, så man vækker dem fra deres skønhedssøvn. De kommer ud og står under æresporten, der er sat op aftenen før, hvor de så kan nyde skønsangen fra alle der er mødt op. Minderne fra alle årene kan de stå og tænke tilbage på, mens I viser jeres omsorg for dem ved at synge morgensang for dem. Til festen kan de så glæde sig til alle de gode historier og flere sange der bliver brygget sammen, kun til ære for dem og alle de minder der er skabt med venner og familie gennem årene.