For dig, der gerne vil styrke båndet til dit barn

Det er helt almindeligt som forælder at opleve, at det bliver svært at opretholde det bånd, man har til sit barn, når de bliver ældre og kommer op i teenageårene, hvor forældrekærlighed ikke altid er i højsædet – men dette kan ændres.

En playstation 4 controller indebærer kvalitetstid

Man skal selvfølgelig aldrig købe sig til kærlighed. Det betyder dog ikke, at man ikke med penge kan udrette noget nyttigt, som kan være med til at stable en tættere relation på benene, uden at det er pengenes rolle, der er i fokus.

Du kan for eksempel muligvis skaffe mere kvalitetstid med din søn eller datter, hvis du køber en playstation 4 og en playstation 4 controller eller to. Ved at købe det kan du og dit barn spille sammen – hvis du køber blot én playstation 4 controller, kan I stadig sagtens spille sammen, selvom kun den ene af jer har magten. Lyder det ikke helt dumt, så find din playstation4 controller så snart som muligt. Indimellem er det netop noget som en playstation 4 og en playstation 4 controller, der skal til for at genoprette båndet mellem forælder og barn. Det er ikke nødvendigvis pga. barnets taknemmelighed for gaven, men i højere grad, fordi der skabes en ny fællesinteresse, som du og dit barn deler og kan snakke om.

Flyt blikket fra skærmen

Selvom det lige er blevet understreget mange gange, at en playstation 4 controller i hånden på dig og dit barn kan gøre en verden til forskel, er det også vigtigt at huske sommetider at fjerne sig fra skærmen og kigge hinanden i øjnene. En playstation 4 controller i hånden eller ej er der nemlig også et virkeligt liv at snakke med dit barn om – og det betyder meget som forælder at være opmærksom på netop den del af den unges liv.