Ønsker du at få dine børn til at lege mere sammen

Det kan være, at du har et ønske om, at dine børn skal begynde at lege mere sammen, så du har tænkt lidt over, hvordan du kan aktivere dem i den retning. Det kan være, at det handler om, at du skal være god til at være den, der viser vejen frem i legen, og derfor søger du måske også et par gode råd til, hvordan du kan gøre det bedst. Du har i hvert fald oplevet, at de leger godt sammen, så det vil være ærgerligt, hvis det stopper nu. Du vil i hvert fald gerne motivere dem.

Legetøj der lægger op til en leg med flere

Det er oplagt at se på legetøj som little tikes hos legebyen.dk, hvor det lægger op til, at man skal være flere i legen og motiverer til en kreativ leg. Hvis legetøjet giver anledning til at være flere, så kan de også bedre finde ud af at lege med det – tryk her for little tikes. Det kan derfor være godt at være lidt undersøgende, når du køber legetøj næste gang og tænke på, om der her kan være en leg, hvor de kan lege sammen.

Derudover er det som sagt en god idé, at du viser vejen i legen, og du kan være med som den tredje. Her kan du jo også hurtigt se, hvordan de leger bedst.

Opfind nye lege

Du kan også vælge selv at finde på nogle lege og se, om dine børn vil være med på den. Det kan være, at de er store nok til, at de ikke synes, at dine idéer er så gode, men hvis de stadig er små, så vil de højest sandsynligt synes, at det er en god idé. Her kan du jo så lave en leg, hvor de begge motiveres til at lege sammen.