3 ting du kan lave med dine børn i efterårsferien

Efterårsferien står for døren. I efterårsferien kan du hygge med dine børn samt have en masse kvalitetstid sammen med dem. Dog kan det være en god idé, at du planlægger efterårsferien i god tid, så hele ferien ikke kommer til at handle om, hvad du skal lave med dine børn. Herunder får du inspiration til, hvad du kan lave sammen med dine børn i efterårsferien.

Tag på tur

Du kan tage dine børn på tur til et sted, som I ikke har været før eller til et velkendt sted, som I alle sammen elsker. Det kan være en tur i skoven, en tur på et museum for børn eller noget helt andet, som du mener vil være interessant for både dig og dine børn. Det er en fordel, at du finder på ture, der foregår både udendørs og indendørs, da vejret kan byde på lidt af hvert i efterårsferien.

Kig på aktiviteter i lokalområdet

Du kan også orientere dig i forhold til, hvilke særlige aktiviteter der er i dit lokalområde i efterårsferien. Mange byer arrangerer alt muligt spændende for børn i uge 42. Der kan være både udendørs arrangementer og indendørs arrangementer, som din familie kan have glæde af.

Hyggelig dag derhjemme

Det kan være anstrengende hele tiden at skulle ud ad døren. Hvorfor ikke tage en hyggelig dag derhjemme, hvor I hygger jer med hjemmebagte boller, en lækker kage, hårfarve til børn, et puslespil, perler, en god film, brætspil eller lignende?