De sagde ja! Hvad nu?

Først og fremmest, stort tillykke med forlovelsen og al lykke til i fremtiden. Men at blive gift er ikke så ligetil som det ser ud: alt fra kjolen til kagen til bordkortene og blomsterdekorationerne skal arrangeres på forhånd og alt skal være nær ved perfekt for at stille svigermødrene tilfredse.

Forberedelsen

De fleste har nok allerede en vision af deres drømmebryllup i hovedet og måske har denne drøm haft residens i flere år, før den nu skal føres ud i virkeligheden. Spændende, ikke? Absolut, men også krævende. At begynde lang tid før den reelle dato, er klart en fordel selvom det kan være svært at vente. Gør desuden forberedelsen til en fælles ting, så i begge er lige involverede, for hyggens skyld.

Invitationerne

Skal din onkels kones fætter inviteres? Han er jo en sjov fyr og han havde en lækker tærte med til en familiefest en gang… men måske skal det bare være nærmeste familie, det er mere intimt. Ligegyldigt hvem i vælger at invitere til den store dag, har de nok en del på kalenderen og det er derfor vigtigt at give folk besked i rigtig god tid – som i rigtig god tid. Find inspiration til jeres Save the Date invitationer og vælg et design der passer til jer og er inspireret af jeres bryllup, så jeres gæster kan glæde sig til at se idéen fra det lille kort udfolde sig i fuld vigør på selve dagen.

Ventetiden

Men i venter på at datoen tikker tættere på, kan i hjælper jer selv ved at lave en masse huskelister over alt det der skal gøres: har i husket maden (der kommer helt sikkert vegetarer), blomsterne, at tjekke vejret, at holde styr over økonomien og at sørge for at ingen af brudepigerne bliver jaloux?

Dagen skal nok komme før i får set jer om. Nyd det hele mens det varer!