Sådan planlægger du en hyggelig julefest for venner og familie

Partyinabox.dk

At holde en julefest handler om at skabe gode minder i en skøn tid. Derudover er det perfekt, hvis det ender med at være en fest, hvor alle har det sjovt og hyggeligt. Mangler du inspiration til, hvordan du planlægger en god julefest for venner og familie, skal du læse med videre her.

Tips til at holde en julefest

  • Find på et tema – Ikke alene vil valget af et tema hjælpe dig med at planlægge festen. Det vil også gøre din fest helt speciel. Du kan eksempelvis vælge, at temaet skal være grimme julesweaters. Eller hvad med en julefest med et strandtema? Det er helt op til dig.
  • Vær organiseret og planlæg i god tid – Planlægger du et stort arrangement eller en mere intim sammenkomst? Skal din fest være formel, afslappet eller et sted i midten? Træf disse beslutninger tidligt og planlæg din fest i overensstemmelse hermed. Lav en gæsteliste og en huskeliste for ugen før din fest.
  • Lav en playliste – Ingen julefest er komplet uden musik, og du har uendelige muligheder lige ved hånden. Du kan ikke gå galt i byen med alle de helt klassiske julesange, som alle kender. Ønsker du noget lidt andet, kan du tage et kig på nyere julesange.

Find på underholdning – Alle elsker god underholdning, så det er en fordel, at du har planlagt noget på forhånd. Du kan også bede dine gæster om hjælp, så de kan komme med forslag til, hvad de godt kunne tænke sig at lave i løbet af aftenen.