Top 8 Cannabis-stammer til koldere klimaer i 2022

De 10 bedste cannabis-stammer til kolde klimaer nedenfor. De tilbyder alle forskellige smage, effekter og væksttræk, men har én ting til fælles: de gør det nemt og givende at dyrke.

Så du bor i en koldere del af verden. Din region oplever sen og tidlig frost og en kort vækstsæson. Kan du stadig dyrke udenfor? Absolut! Undervurder aldrig denne tilpasningsdygtige plante. Efter at have opstået i Centralasien fandt cannabis vej rundt i det meste af verden (med masser af hjælp fra mennesker). Ud over at bosætte sig i varmere egne tæt på ækvator, endte marihuana også længere mod nord og tilpassede sig endda de korte somre i Sibirien.

Cannabis kan klare presset fra et så kort vækstvindue, men du har brug for den rette genetik til jobbet. Moderne opdrættere, har skabt hybrider, der kan prale af lynhurtige blomstringstider og fremragende vækstkraft, hvilket gør dem perfekte til koldt vejr. Nedenfor finder du de 8 bedste stammer til et koldt klima.

 

Tag ikke fejl; Legendary OG Punch fortjener sin titel. Det gælder især, hvis du bor i et koldt klima med korte somre. Dette afkom af Legend OG og Purple Punch er hurtig til at udsætte iøjnefaldende lilla knopper med et THC-indhold på 19% og medium niveauer af CBD.

Hvordan er Danmark, Norge, Finland eller Sverige på denne tid af året? Lige meget hvor du befinder dig, vil Legendary OG Punchs hurtige blomstringstid sikre, at hun når modenhed, før den første frost kommer. Planten producere 500-550 g/plante efter 8-9 ugers blomstring, sidst i september eller begyndelsen af ​​oktober.

 

Du er på ingen måde begrænset til kedelige, forældede sorter, i det kolde nord. Blue Cheese beviser det. Ved at udnytte forældrestammer Original Cheese og Oregon Blueberry Blend trives denne lækre indica-dominerende hybrid i områder med korte somre. THC-indhold på 19%.

Blomstringsperioden på 8-9 uger. Planten producere 500-550 g/plante i slutningen af ​​september.

 

Bubble Kush rangerer som en af ​​de mest smagfulde stammer, der er kompatible med kolde klimaer. Hendes fyldige og harpiksholdige cola udsender en kompleks aroma med noter af jord, frugt, peber og fyrretræ.THC-indhold på 19%.

Denne indica-dominerende hybrid når over gennemsnittet højder på 160-200 cm udendørs.  Planten giver et udbytter på op til 650 g/plante i slutningen af ​​september.

 

Ja, selv sativa-dominerende stammer kan dyrkes i kølige klimaer. Vores opdrættere skabte dette geniale spin på amerikansk genetik ved at krydse Green Crack med Purple Punch. Resultatet? Mørke lilla-grønne blomster, der udøver et afslappende og euforisk højdepunkt.

Denne stamme er klaret til at fungere godt udendørs i køligere klimaer. Denne sativa-dominerende hybrid kan nå en højde på 220 cm udendørs. Planten producere 550-600 g/plante, sidst i september.

 

Pineapple Kush ser ud og dufter godt. Virkelig godt. Dette afkom af ananas og OG Kush bryder ud i en storm af farve og aroma, når blomstringsstadiet kommer. Hendes knopper har nuancer af lilla, grøn og pink og udsender dufte af diesel, frugt, peber og ananas. Hun lyder tropisk og eksotisk, men hun elsker køligere klimaer og håndterer korte somre med lethed.

Med en blomstringstid på 8-9 uger vil Pineapple Kush nå høst i slutningen af ​​september. Denne generøse stamme vil producere 500-550 g/plante.

 

Det er nu en passende titel! De fleste cannabisbrugere har hørt navnet Northern Light. Hun opnåede dette niveau af prestige takket være hendes 100 % rene indica-profil og dybt stenede, men alligevel klare hoved. 18% THC.

Som hendes rene indica-natur antyder, trives denne dame i områder med en kort vækstsæson. Hun topper i en højde på 220 cm og producerer op til 625 g/plante – klar til høst i slutningen af ​​september.

 

De fleste cannabisdyrkere beslutter sig for at give Critical en chance, da de finder ud af, at hun nedstammer fra Afghan og Skunk. THC-niveau på 19%.

På trods af hendes indica-dominans kan Critical stige til en højde på 220 cm. Høste op til 650 g/plante.

 

Royal Cheese – denne datter af Old School Skunk og Afghan producerer en vildt kompleks, men komplementær terpenprofil, der smager af slik, ost, jord, frugt og peber.

Hvis du bor i et koldt klima og ønsker at holde din gartneri hobby under wrap, vil Royal Cheese arbejde for dig. En højde på 130 cm og i begyndelsen af ​​oktober vil panten have produceret 600 g.