Blomster til en hver anledning

Blomster har altid eksisteret. Nybagte forældre en lille buket ved barselsbesøg. Børn har plukket dem på vej hjem fra skole i vejkanten eller i haven. Mænd har købt det til sin udkårne. Lige til vores sidste er vi omgivet af blomster. Vi bruger blomster til rigtig meget disse dage. Det er en kærlighedserklæring, en lykønskning og simpel pynt til huset. Blomster giver en vis varme og duft til et rum. Et rum kan virke koldt uden farve og noget levende. Der er blomst et godt alternativ. Den bringer farver til rummet, og hvis du glemmer at vande den, dør den.

Uden mor er vi ingenting

Lige så meget som man elsker sin mor, lige så irriterende kan hun være. Det er ikke sjovt, når man vil noget, men mor siger nej. Så bliver barnet sur og smækker med døren eller bliver trodsig. Af og til kommer vi også til at tage hende for givet. Hun vasker tøj, laver mad og gøre rent. Til hverdag glemmer vi det. Så hvad gør vi for at undskylde vores dårlige opførsel? Vi giver hende en dag i kalenderen, kaldt Mors dag. En dag hvor vi husker hende og overøser hende med blomster, chokolade og andre gaver. En dag hvor mange blomsterbutikker har travlt, alle skal have Mors dag blomster. Den søndag i maj er lige så populær som Valentins dag.

Grønne fingre eller ej

Mange har en flot have fyldt med diverse blomster og planter. Det kræver snilde at holde liv i blomster. Hver blomst er forskellige, med hvor meget vand den skal have, og hvor ofte den skal vandes. Nogle kan lære at holde liv i blomster, og for nogle er interessen der ikke til at gide det. Ligeledes er der dem, som bare har grønne fingre af natur, som kan få alt til at blomster ved en enkelt berøring.