Få et shelter i haven

Hvis du har en have af en god størrelse, er det rart, at man også kan bruge den til noget. For mange er det rigtig hyggeligt at sove i haven om sommeren, når det er godt vejr. Det kan man sagtens gøre i telt, men faktisk kan du også bygge et shelter i din have. Hvordan fungerer det, tænker du måske? Det får du svar på lige herunder.

Hvorfor vælge et shelter?

Der er mange fordele ved at have et shelter i sin have. Når det først er kommet op at stå, så er det der jo bare. Så skal du ikke til for eksempel at tage et telt op, hver gang du gerne vil sove i haven. Samtidig er det robust og i god kvalitet, og du kan have det længe. Det er også et spændende og nyt projekt, som du for eksempel kan have med resten af familien. Eller det kan være din egen ting, hvor du kan hygge dig og få lidt fred indimellem.

Det er desuden muligt at få både myggenet og en bænk med til shelteret. Det er en stor fordel, hvis der er et myggenet. For om sommeren kan det jo vrimle med myg, og dem gider man altså ikke at have indenfor. Det er også rigtig praktisk med en bænk, for så kan man sidde der og nyde sin mad hele dagen igennem. Samtidig kan du vælge mellem sheltere i to forskellige størrelser. Så der er nok en størrelse, der passer til dig og dit behov. Der kan være op til seks personer deri.

Hvornår får du dit shelter?

Hvis du så har truffet beslutningen om, at du gerne vil have et shelter i din have, er det rart at vide, hvornår det ankommer. Den normale leveringstid på sådan et shelter er to uger. Så du kan gå og glæde dig til, at det ankommer, så du kan få det op i din have.

Og du betaler først for dit nye shelter, når du har fået leveret det. Når det ankommer, er det ikke samlet endnu. Men der vil være en vejledning, som hjælper dig hele vejen igennem at samle shelteret. Så kan det være, at I kan gøre det til et familieprojekt at samle det. Og når det så er gjort, kan I kun være stolte af det produkt, som I har fået samlet.