Sådan får du dit haveudstyr til at holde i lang tid

Det er skønt at være i haven. Særligt i de mere varme måneder er der ikke noget, som at lade tankerne løbe frit, og gå i gang med et godt projekt ude i haven. Hvad enten du elsker at passe blomsterbede eller give dig i kast med et fedt byggeprojekt, så kender du sikkert godt til at skulle bruge et bestemt redskab, som så selvfølgelig ikke virker, når du endelig tager fat i det.

Så står du der, med både et ufærdigt projekt og en ekstra udgift. Eller gør du? For med disse simple tricks kan du nemt få dine redskaber og dit værktøj til at holde lidt længere.

Sørg for god opbevaring

Værktøj og haveredskaber kan kost mange penge at anskaffe sig. Derfor er det også træls hvis noget går i stykker og skal skiftes ud. Måske har du endda nogle gange købt det samme to gange, fordi du ikke kunne finde det du skulle bruge. Her er der to ting du kan gøre for at undgå netop det i fremtiden. Et ordentligt system til opbevaring og pleje af dit værktøj.

Lav et system hvor du nemt kan overskue hvad du allerede har og gør det til en god vane at rengøre dit værktøj og redskaber, inden du sætter det på plads igen.

Prøv at reparerer i stedet for at smide ud

Nogle gange kan det ikke undgås at vores ting går i stykker. Ofte smider vi det blot ud og erstatter med nyt – men det er ikke altid nødvendigt. Hvis du ikke vil smide hele dit dyrtindkøbte værktøj ud, kan du ofte nemt finde blandt andet Stihl reservedele, og på den måde forlænge dit værktøjs levetid.

Hvis du ikke selv ved hvordan du skal skifte reservedelene, kan du med fordel tage dem med til en fagperson der kan hjælpe dig.