Det kan du bruge æblerne i din have til

Der findes ikke noget bedre end at have frugttræer i haven. Det kan eksempelvis være, at du har et eller flere æbletræer, der giver en masse æbler. Hvis du hvert år får en masse æbler, kan det være svært at få brugt dem alle sammen. 

Det kan derfor være, at du har brug for en smule inspiration. Heldigvis kan du bruge æbler til et hav af ting. Læs med videre her og find ud af, hvad du kan bruge æblerne i din have til. 

Bag en lækker æblekage

Æblekage er en vaskeægte klassiker, som rigtig mange elsker. En æblekage med æbler fra egen have er bare det bedste. Og hvis du får en masse æbler hvert år, kan du bage en del æblekager til dig selv samt til familie og venner. 

Ved du ikke, hvordan man bager en æblekage, kan du blot finde en opskrift på nettet. Du kan endda prøve flere forskellige opskrifter for at finde frem til den bedste, hvis du har lyst til det.

Smoothies

Æbler er ydermere perfekte til en smoothie. Ønsker du at lave en sund og frisk smoothies, så er æbler en rigtig god ingrediens. Derudover kan du vælge at skære flere æbler i små stykker og derefter fryse dem ned, så de er klar til dine smoothies.

Syltetøj

Er hverken smoothies eller æblekage noget for dig, så kan du prøve at lave syltetøj med æbler. Skal syltetøjet have et ekstra pift, kan du krydre det med kardemomme eller kanel. Det er helt op til dig.