3 ting du kan lave i skoven

Efteråret er begyndt, og dagene bliver korte. Mange mennesker har tendens til at søge indenfor under tæpper og med varm kakao, når vejret bliver køligere. Sådan behøver det ikke at være. Hvis du bare får dit praktiske varme tøj på, kan der være flere ting at give sig til. For eksempel er en tur i skoven gratis og en aktivitet, du både kan gøre alene samt med venner og familie. Læs med her, og få tre gode idéer til, hvad du kan lave en efterårsdag i skoven.

Cykel på mountainbike

Hvis du er til den vilde side, kunne en tur på mountainbike være et frisk pust i din hverdag. Flere skove i Danmark har specifikke router til Mountainbikes, som man kan benytte, når der skal være fart over feltet. På en mountainbike får du hurtigt se skovens flotte efterårstræer samtidig med, at du får motion.

Find mad

For de mere modige kan en tur i skoven, for at finde spiselige elementer, være en sjov og hyggelig aktivitet. Det kan dog være en god ide at have undersøgt eller have en med, der har erfaring med at spise ting fra skoven, for at være på den sikre side. I skoven kan du måske finde nødder, urter og svampe i mindre omfang, og du kan samle en lille portion til dig selv. Tag det med hjem og udforsk elementet alene eller sammen med mad, du har derhjemme.

Gå en tur

En gåtur i skoven er for alle aldre, store som små. En gåtur er en god måde at komme lidt ud på og eventuel få en hyggelig samtale med sine nærmeste. På den måde kan du stadig får motion, da du rører dig, og stadig have en god samtale med din partner, ven eller familiemedlem, som du også ville have gjort, hvis du sad derhjemme.