Skræddersyet kontorindretning, showroom, shop-in-shop & display

En inspirerende arbejdsplads, butik eller showroom øger motivationen og arbejdsglæden. Et professionelt og agilt ydre indbyder til øget arbejdsglæde og trivsel. Det er uanset om der er tale om arbejdspladsen eller ude i det offentlige rum. 

Professionel kontorindretning øger motivationen 

I dag er der fokus på at skabe hybride arbejdspladser, som kan fungere fleksibelt i hverdagen. Medarbejderne skal have muligheden for at kunne arbejde hjemmefra og muligheden for en dynamisk cirkulation mellem kontoret & privaten. Med en hybrid arbejdsplads er man ikke bundet til sin arbejdsstation, så man har muligheden for at kunne flytte miljø undervejs. Det kan være med til at give luftforandring og skabe relationer på tværs af afdelinger.  

Arbejdsmiljøet har meget at sige i det moderne setup i en virksomhed. Kontorindretning med agile arbejdspladser og ergonomisk rigtige stole og arbejdsstationer giver et bedre miljø at arbejde og færdes i. Det kan åbne op for kontakt imellem afdelinger i små såvel som store organisationer. Et velindrettet kontor tager højde for forskellige arbejdsstationer, som kan give hverdagen adspredelse og konstant bevare den daglige motivation for at præstere. 

Hybride arbejdspladser kan f.eks. være:

– stillerum med fokus på fordybelse og anvendelse af akustikløsninger

– caféområder med højborde til teamwork og uformelle møder

– loungeområder til en mere tilbagelænet brainstorm session eller møder 

– fleksible områder, som kan åbnes og lukkes efter behov og skabe opdelinger i storrumskontorer.

Det er alt sammen noget som kan være med til at skabe et godt miljø for medarbejderne. Hos mange skoler og organisationer ses disse installationer for at skabe bedre uddannelses betingelser for de studerende. Her er der mulighed for møderum, fordybelsesrum og steder hvor man kan blive undervist. 

Innovative display løsninger og shop-in-shop løsninger 

I dag skal man etablere en del innovative display løsninger og shop-in-shop løsninger som skal fange brugernes opmærksomhed. 

Det kan være alt fra Lyd, lys og teknologiske løsninger, som skal være en naturlig integreret del af fremtidens butik. Markedet ændrer sig konstant og der kommer hele tiden nye trends og ideer som fungerer og pryder markederne. Ved at tage fat i en virksomhed der har erfaring på området og fingeren på pulsen kan skabe et rentabelt projekt. På den måde sikres du, at dit display og shop-in-shop løsning bliver både konkurrencedygtig, skiller sig ud fra mængden og er optimeret til salgsarbejdet.

Der ligger et stort arbejde i hele brandingfortællingen og designet bag det. Det er ikke bare at sætte en display løsning sammen ud af den blå luft. Der ligger mange timers forberedelse bag og eksekvering. 

Et skræddersyet showroom øger dine salgskanaler 

Et velindrettet showroom er ikke bare et showroom, men en potentiel salgskanal til dine produkter. Det er her du som sælger har muligheden for at vise dine produkter frem på en let spiselig måde. I et skræddersyet showroom har du mulighed for at give dine besøgende lige nøjagtig den oplevelse du ønsker. Du kan skabe et oplevelses flow i dit showroom. 

Showrooms bliver i dag brugt af mange typer virksomheder til at kunne præsentere dine produkter overfor potentielle kunder. Der kan laves visuelle og digitale effekter i det enkelte showroom, hvilket er det smarte ved sådan en løsning.