Hvordan du kan gøre din stue hyggelig

Stuen er ofte samlingspunktet af et hjem. Rummet hvor man slapper af om aftenen, rummet hvor der kan nydes en god film, og rummet hvor man inviterer venner og familie forbi til hyggelige stunder. Her i indlægget giver vi et par tips til, hvordan du kan indrettet din stue hyggeligt.

Find møbler der afspejler dig

Hvis du vil have et personligt hjem, så er et af stederne du kan starte, ved at finde møbler som afspejler dig, din stil og din personlig. Det kan være du skal ud og finde et nyt tv bord, en ny sofa eller måske noget helt tredje.

Hvis du er til anderledes indretning, kan det være en idé at kigge i genbrugsforretninger. Her kan man ofte finde unikke og specielle møbler, som man ikke kan finde andetsteds. Det kan også være du kan finde møbler, som du kan sætte dit helt eget præg på. Det kan være et tv bord, som trænger til en slibning og en gang maling, eller måske en lænestol du kan ompolstre.

Vælg et farvetema til stuen

En anden ting du kan gøre for at skabe en hyggelig stemning i stuen, er ved at finde et farvetema. Det er faktisk ikke så svært som det lyder. Allerede når du sidder og kigger på de forskellige møbler, kan du se hvilke farver der er repræsenteret. Dette kan bruges til at skabe et rigtig godt og afslappende tema i stuen.

Du ved jo bedst hvem du vil have i dit hjem. Derfor er det også helt op til dig selv, om du vil have en klassisk eller moderne stil inden for farverne. Det kan være lige meget om de forskellige møbler har samme farvetema som resten af huset, eller om det er nogle helt andre farver.

Gør det hyggeligt med et gulvtæppe

Når du har fundet farverne, som du vil indrette din stue med. Så kan det være en idé at finde et lækkert gulvtæppe. Med et gulvtæppe kan du gøre det behageligt at gå uden sko, men også give din stue et lidt mere hyggeligt og afslappende udtryk.

Gulvtæpper kan være en smule dyre, men der findes gulvtæpper til alle priser. Hvis budgettet er stramt, kan det derfor være en idé at kigge i genbrug, IKEA eller andre lavprisforretninger. Hvis det ikke er priserne det kommer an på, så kan det være en idé at tage et kig på nettet, hvor man kan finde gulvtæpper til enhver smag i alle priser.

Vi håber, at ovenstående indlæg har givet dig et indblik i, hvordan du kan indrette din stue, så den er hyggelig og indbydende overfor dig selv og dine gæster.