Boligguide: Sådan skaber du mere plads i hjemmet

Er det begyndt at knibe med plads i din bolig, og føler du, at indretningen er malplaceret og sammenklemt? Så kan det tyde på, at det er tid til at rokere om og skabe mere plads i hjemmet. Du kan med fordel læse med videre og lade dig inspirere af følgende gode tips til at skabe en følelse af mere plads i hjemmet.

Pænt og praktisk interiør med mulighed for opbevaring

Mangel på opbevaringsmuligheder er ofte grunden til, at du løber tør for plads i hjemmet. Det resulterer i, at der står ting og sager rundt omkring, som får indretningen til at fremstå forvirrende og rodet.

For at undgå det er det smart at investere i interiør, der er pænt og praktisk på én og samme tid samtidig med, at der er mulighed for opbevaring. Det kan eksempelvis være en sofa med opbevaring nedenunder, eller et vitrineskab med masser af plads til pæn opbevaring af diverse nipsgenstande.

Rokér om i møblerne

Er møblerne i dit hjem ikke blevet rykket på, siden de blev sat der, da du flyttede ind? Ved at rokere om i dit hjem og altså ændre på møblernes placering eller rummenes funktioner, så er der ofte meget plads at hente. Det kan eksempelvis være, at du kan rykke din sofa, så den står mere hensigtsmæssigt, eller at det giver mere mening at soveværelse og kontor skifter rum.

Imens du rokerer om i din bolig, kan du lytte til en god lydbog for at gøre aktiviteten meget sjovere.

Flytning er en mulighed

Der er ikke uanede muligheder, når det handler om at skabe mere plads i din bolig. Når al pladsen er opbrugt, og du har forsøgt med forskellige løsninger, er der til sidst kun én mulighed tilbage, og det er at flytte i en større bolig med al den plads, du har brug for.