Til dig der elsker fransk mad

Brasserie i fad

Introduktion: Det franske brasseriehistorie og dets retter

Det franske brasserie er en type restaurant, der stammer fra Frankrig. Det var oprindeligt beregnet til arbejderklassen, og det serverede retter som “bøf og pommes frites” og “kyllingesalat”. Brasseriet er ikke kun et sted at spise, men også at drikke.

Franske brasserier var ofte placeret i nærheden af fabrikker eller byggepladser, fordi de blev frekventeret af arbejdere i frokostpauserne. De var også ofte placeret i nærheden af markeder, togstationer eller andre arbejdspladser. Men fransk madlavning er også fantastiske kulinariske oplevelser. Disse kan du stadig smage på brasserier. Men grundet traditionsrige måder at lave mad, kan du også spise det derhjemme, ganske nemt endda.

Franske brasserieretter for begyndere – hvad er de mest populære?

Det franske køkken er et af de mest populære køkkener i verden. Den er kendt for sine rige og delikate smage, såvel som sine regionale variationer.

De franske brasserieretter er også meget populære. De serveres normalt med brød og nogle gange ost. Følgende er nogle af de mest populære franske brasserieretter for begyndere:

– Boeuf Bourguignon: oksekød simrer længe i en sauce med rødvin, gulerødder og løg med glaserede perleløg

– Poulet Basquaise Piperade: kyllingekød, peberfrugter, løg og tomat.

– Axoa: velsmagende ret fra Baskerlandet, baseret på kalvekød, tomater og piment d’Espelette. Det er en luksus bolognese, du ikke må gå glip af.

Franske brasserier med traditionelle retter, der er værd at prøve

Nogle franske brasseri-retter kan serves varme og kolde. Går du på restauranter findes de normalt i hjertet af Paris, men der er et par stykker, som du kan finde i andre dele af Frankrig. De er rige på smage og kan indgå i en kalorielet aftensmad.

Nogle af de mest populære retter, der serveres på disse restauranter, omfatter steak tartare, coq au vin og escargot. Disse retter er ikke kun lækre, men de har også en rig historie bag sig.

Når du besøger en af disse restauranter, så sørg for at prøve de regionale specialiteter såvel som de traditionelle retter. Hvis du bestiller retterne selv fra Bonzo, så læg ud med en eller to af de foreslåede retter. Hvis du virkelig vil forkæle dig selv med gourmet mad hjemme, så prøv vores KETO Gourmetkasse. Selv hvis du ikke træner, vil du elske disse fire retter.