Fordele ved at lave Sous Vide

Elsker du at lave lækkert mad til dig selv og andre? Måske kan du godt lide at prøve nye opskrifter og retter af, og synes det er sjovt at stå i køkkenet. Det kan også være, at du ikke går så meget op i madlavning, men en gang i mellem vil lave et lidt ekstra lækkert måltid.

Uanset hvor ofte du laver mad, kan du med fordel prøve at lave Sous Vide. Det er en måde at lave mad på, hvor man vakuumpakker maden inden tilberedning, og dette gør noget helt specielt ved maden, som du kan læse om her:

Sous Vide og vakuumpakker til hjemmet

Du kan finde nogle Sous Vide kogere som er taget direkte ud af professionelle køkkener, så du kan lave god mad derhjemme. Find Vakuumpakker online her. Sous Vide kogerne findes i forskellige størrelser og til forskellige priser, så du kan finde en som passer til dit behov.

Hertil finder du også vakuumpakkerne, som bruges til at lave Sous Vide med. Desuden finder du andre smarte produkter, så som isolationskugler, som kan puttes i kogeren. De reducerer blandt andet varmetabet og øger temperaturens nøjagtighed, så du kan lave lækker Sous Vide. Du kan også købe en Sous Vide stav, hvorpå temperatur og tilberedningstid kan indstilles.

Fordele ved at bruge vakuumpakker

Der er flere fordele ved at vakuumpakke maden. Teknikken kan bruges til næsten alt slags mad, så som kød, fisk og grøntsager.

Ved at vakuumpakke maden fremhæver man smagen, og du kan for eksempel putte noget lækkert marinade på kødet dagen inden tilberedning, så det får lov til at trænge ind i kødet. En anden fordel er, at du forlænger holdbarheden på maden ved at vakuumpakke det, da det fjerner ilten fra det, hvilket hæmmer bakteriers vækst. Du kan også fryse det vakuumpakkede mad ned, uden at smagen forsvinder.