Fremtidens bygningsbeslag er opbygget over mange år 

Bygningsbeslag spænder vidt fra vinkelbeslag i rustfri til bjælkesko, hvilket fortæller lidt om de forskellige muligheder der er indenfor byggeri. Det har mere end 50 år på bagen, hvor bygningsbeslag er videreudviklet gennem tider med kriser og udvidede krav til sikkerhed. Sikkerhed og holdbarhed er nøgleordene når man taler om bygningsbeslag, og det er ikke helt uden grund. Ved at anvende stærke forbindingsled i byggeriet, får man et særdeles stærkt fundament.

Bygningsbeslag af høj kvalitet 

I +60 år er der udviklet og produceret bygningsbeslag til den danske byggebranche. Beslagene der anvendes til bærende konstruktioner, skal dermed være af høj kvalitet og styrke, da det danner bunden for et projekt. Et stærkt skelet skal bære resten af de tunge og godkendte materialer der skal etableres i større og mindre byggerier. 

For at fastgøre og fastholde bygningsbeslag er det vigtigt at bruge skruer og søm tilpasset det givne materiale. Skruer bliver anvendt i materialer af forskellig art, heraf træ og beton. Det er derfor ikke ligegyldigt hvilke skruer man brugerfor at få det maksimale ud af beslagenes styrke og kvalitet. 

Man er nødt til at danne sig et overblik over byggeriet for at lægge en plan for hvilke materialer der skal anvendes undervejs. På denne måde sikrer man færrest mulige fejl i processen, og ender ud med et godt resultat. Der er nemlig mange forskellige komponenter, som skal være på plads for at give det færdige og positive resultat i sidste ende. 

Anerkendte vinkelbeslag, bjælkesko, gerberbeslag, sømplader 

Der anvendes mange forskellige typer beslag og befæstnings materialer i dag, og alt sammen skal danne ramme om et stærkt fundament. Ved at anvende kvalitets beslag som vinkelbeslag, bjælkesko, gerberbeslag og sømplader kan man sikre en stærk konstruktion i projekter langt ud i fremtiden.

CLT konstruktioner i industrien  

CLT kan nemt inkorporeres i projekter med hybrid konstruktioner, f.eks. træ og beton eller træ og metal, og er også velegnet til projekter, hvor forskellige konstruktionssystemer kombineres. CLT er en god løsning til på en bæredygtig måde at forstørre en overflade med brugen af lim for at samle træ i et stærkere fundament. Det er en miljøvenlig måde at bygge på, og det bliver hyppigere anvendt til projekter i byggebranchen. Det har en mekanisk stærk ydeevne der er til at tage og føle på, og det skaber tilmed en kort byggeproces med en hurtig indflytning. 

Når man skaber paneler med vinkelrette lag, sikrer man ikke kun fremragende mekanisk styrke, man garanterer også høj dimensionel stabilitet. Disse to kvaliteter giver arkitekter og bygningskonstruktører en betydelig frihed i deres design.