Tobias Grotkjær Elmstrøm Moderaterne i Østjyllands Storkreds

Tobias Grotkjær Elmstrøm er 40 år gammel og er født og opvokset i Horsens, men i dag er han at finde i Aarhus hvor han også har bopæl. Tobias Grotkjær Elmstrøm er med sin kone Christina hvor de sammen har to børn. Tobias Grotkjær Elmstrøm har en stor interesse for samfundet, og har derfor valgt at stille op til folketinget for partiet Moderaterne i Østjylland Storkreds. Tobias Grotkjær Elmstrøm er uddannet jurist og er i dag at finde som advokat. I løbet af de sidste 8 år har han startet sit eget advokatfirma som i dag beskæftiger 37 ansatte i Aarhus.

Tobias Grotkjær Elmstrøm har aldrig været medlem af politisk parti før, men har i dag valgt at stille op for Moderaterne. Her har han mulighed for at bidrage med hans faglighed og store erhvervserfaring sammen med de andre medlemmer i Moderaterne. Hvis du spørg Tobias Grotkjær Elmstrøm føler han, at dansk politik mangler praktisk politik og virkelighedsnær viden og erfaring.

Dansk politik bevæger sig i en forkert retning

Ifølge Tobias Grotkjær Elmstrøm handler dansk politik mest af alt om at nedgøre sine politiske kollegaer, fremfor at se på det aktuelle problem og herefter finde den rigtige løsning. Her mener Tobias Grotkjær Elmstrøm at denne problematik kan løses på tværs af folketinget. Det er uafhængig af om du er rød, blå, grøn eller lilla. Et af grund principperne i Tobias Grotkjær Elmstrøms liv, er at vi alle skal respektere hinanden som mennesker både på tværs af privatlivet og erhvervslivet.

Derfor har Tobias Grotkjær Elmstrøm også i løbet af de sidste par år specialiseret sig i at hjælpe mennesker, som er blevet sat udenfor systemet, og her er der tale både kriminelle og flygtninge/udlændinge. Hvis du spørg Tobias Grotkjær Elmstrøm skal vi mennesker ses som en ressource, som alle skal være med til at bidrage til et bedre Danmark i fællesskab, end det Danmark vi ser i dag. Fællesskab er nøglen!

Tobias Grotkjær Elmstrøm politiske mærkesager

Tobias Grotkjær Elmstrøm mener at vi i dagens Danmark har smidt for mange regler og love ned over danskernes hoveder. De mange regler og love har været med til at resultere i mere bureaukrati som har været med til at gøre den offentlige sektor mere ineffektiv, som har været med til at skabe flere problemer hos iværksættere og selvstændige.
For Tobias Grotkjær Elmstrøm er de nye regler selvfølgelig en rigtig god ting som advokat, men for resten af danskerne rigtig skidt.

Tobias Grotkjær Elmstrøm kerneområder hos Moderaterne er udlændinge- og retspolitik. Det er qua hans arbejde som advokat samt et ønske om at gøre det danske sundhedssystem bedre. For ham ligger det danske sundhedssystem ham meget nært, da han selv for et halvår siden fik en blodprop i hjernen.

Dette var med til at give ham et wake-up call på hvordan han synes det danske sundhedssystems skal og burde være. Ifølge ham mangler det danske sundhedssystem stadigvæk nogle elementer for at kunne kalde sig verdens bedste sundhedssystem. Så hvis du også mener at det danske folketing mangler faglighed, så stem på Tobias Grotkjær Elmstrøm fra Moderaterne.