Tips: DIY-projekter til din næste fest

Er du i det kreative hjørne, så kan du lave mange sjove, flotte og dekorative projekter til din næste fest. I denne artikel kan du læse mere om diy-projekter, du kan give dig i kast med, så du får et brag af en fest.

Invitér dine gæster med en sjov og kreativ indbydelse

Lige fra første øjekast kan du tryllebinde og imponere dine venner eller familiemedlemmer med en festlig invitation, du selv har haft fingrene i. På den måde bliver det også en personlig invitation, der helt sikkert kan blive et godt samtaleemne. Lav fx en indbydelse, som ligner en VIP-billet til nytårsaften, en invitation med et skørt julebillede til julefrokost, invitationer med 3d-effekt eller noget helt fjerde, der skaber en stemning og passer til anledningen.

Bordplan og -kort med navne eller ledetråde

Hvis du har planer om mere eller mindre faste pladser, så er der mange måder at være kreativ med bordplan- og bordkort. Helt klassisk kan du fremstille bordkort med navne på forskellige udformninger som fx julekugler, hjerter i beton, hjemmebagte bordkort eller smukt udskårede kartonkort. Hvis du gerne vil være endnu mere personlig og gøre det til en jagt for dine gæster at finde de rigtige pladser, kan du i stedet for navne sætte ledetråde, der matcher den enkelte person fx ”den højeste i lokalet” eller lignende.

Hjemmelavet pynt

Der er et hav af forskellige, sjove og festlige måder at pynte op på. Hvad passer til din fest? Det kan fx være alt fra servietringe, du selv laver, papirsblomster, der pryder bordets midte, hjemmelavet julepynt, guirlander og meget andet, der kan give festen et fint og/eller festligt look. Det handler bare om at lade fantasien flyde ud i fingrene, svinge saksen og se festen tage form for øjnene af dig. Find inspirationen til festligt diy-pynt fx online, hvor du kan læse eller se fremgangsmåden.