Er der penge til en ny legeplads i din institution?

Er du leder af en institution, eller sidder du i legepladsudvalget for en institution eller i kommunen? Så er det altid spændende, når der bliver bevilliget penge til en ny legeplads. 

Det åbner nemlig op for en hel masse muligheder i forhold til valg af legeplads. Men hvordan forvandler du bedst muligt en nedslidt og gammel legeplads til en nymoderne legeplads med en masse udfoldelsesmuligheder for børnene i institutionen? 

Henvend dig til flere legepladsfirmaer

Uanset om du er leder af institutionen, eller om du sidder i legepladsudvalget, så bør du henvende dig til flere forskellige legepladsfirmaer for at høre, hvad de kan gøre for din institution. 

En legeplads til institutioner skal nemlig være mere sikker end en legeplads i haven. Derfor skal du henvende dig til et firma, der har styr på reglerne inden for området. De forskellige legepladsfirmaer har noget forskelligt at byde på. Du skal derfor finde ud af, hvordan børnene i din institution får mest glæde ved en legeplads. 

Det kan være en god idé at tage rundt og kigge på legepladser andre steder således, at du kan få idéer til, hvordan legepladsen kan se ud. Derved kan du også se, hvordan og om børn bruger legepladsen. 

Det kan nemlig være svært at vurdere en legeplads ud fra kun farvestrålende billeder. Lav så meget research som overhovedet mulig og brug den tid det tager. Sidst men ikke mindst bør du tjekke, om det pågældende legepladsfirma har gode anmeldelser.