Til dig der gerne vil undersøge

Du har sikkert prøvet at besøge lægen, hvor der var brug for at lytte til dine lunger, måske også dit hjerte. Midt i det hele, opdagede du sikkert også, at lægen lyttede på dig med et såkaldt stetoskop? Et stetoskop er et medicinsk instrument, der som bekendt bruges, når lægen skal undersøge din krop, for eksempel i forbindelse med en lungesygdom. 

Der findes mange forskellige slags stetoskoper, og alle dem du kan finde på scandidact.dk, er alle lavet i så høj en kvalitet, at de er i stand til at lytte på både lunger og hjerte. 

Hvordan fungerer et stetoskop?

Stetoskopet er som sagt et medicinsk instrument, der giver lægen mulighed for at lytte til kroppens indre lyde. Dette akustiske instrument, er nemlig designet til at kunne forstærke kroppens indre lyde, nemlig ved resonans. 

For at lytte på kroppens indre, er der brug for et stetoskop. Mange af kroppens lyde bliver naturligt dæmpet af kroppens organer, fedtvæv, kropsvæsker og indvolde, hvilket næsten umuliggør det at høre på hjerte og lunger, uden at stetoskop. 

Har du brug for et stetoskop, for eksempel i forhold til undervisning, så kan du med fordel se på det store udvalg af stetoskoper hos Scandidact. På den måde kan du give dine studerende, den bedste mulighed for at lære at lytte til hjerter og lunger så de, når de engang er færdiguddannede, kan undersøge deres patienter, velvidende om at det udstyr de har brugt gennem deres uddannelse, er det bedste på markedet.