Tavler til enhver lejlighed

Det er meget populært at have opslagstavler, både i det private hjem og på arbejdsmarkedet. I det private skal den være passende i størrelse, i forhold til rummet den skal hænge i. Den skal være flot i design, så den er pæn at have hængende fremme. Det skal derfor være muligt at få en opslagstavle i flere forskellige designs. Til erhvervs brug skal en opslagstavle være stor og have en stor overflade. Her er det muligt at få nogle, som står på jorden, hænger på væggen eller som står på bordet. På nogle uddannelsessteder bruger man opslagstavler til at undervise med. Man kan få dem med en hejsefunktion, så man har to tavler, som kan kører op og ned foran hinanden. Man kan få det som whiteboard, altså med tusch eller som en kridttavle.

Tavler til hjemmet

Opslagstavler til hjemmet skal kunne opbevare det mest praktiske. Det er her man hænger invitationer, indkøbslister og andet praktisk. Nogle bruger også opslagstavler til at kunne hænge billeder op på, man kan endda hænge en lyskæde rundt om den, for at give en mere hyggelig stemning. Ligeledes her kan man få tavler i forskelligt materiale. Man kan få dem magnetiske og med mulighed for at skrive på den med en tusch. Man kan også få dem med et stofoverlag, så man skal bruge nåle for at hænge noget op.

Tavler til erhverv

Tavler til erhvervet bliver brugt til at hænge informationer op på, om det er til sig selv eller til hele personalet. Her skal tavlerne ofte være større for at have plads til mere papir. Man kan få nogle, som står på gulvet eller på skrivebordet. Dem kan man bruge til at lave skillevægge mellem sine kollegaer, så man kan få arbejdsro. Det tager ikke lyden, men de fjerner distraktionerne fra øjnene. I tv’et bliver de store opslagstavler brugt, som et kæmpe tankekort.