Saml inspiration på dit eget moodboad

Er der noget bestemt, der interesserer dig særligt? Eller har du noget, som du går og tænker meget over? Hvis du går med en hel masse tanker og idéer, så er det nogle gange rigtig rart med et sted, hvor du kan samle og visualisere alt sammen.

Derfor skal du overveje at lave dit eget moodboard.

Gør dine idéer visuelle

Idéer er et vidt begreb, så det gælder både idéer til nye madretter, indretning, forretning og karriere, mode, feriedestinationer m.m. Hvis du har mange idéer inden for ét bestemt eller flere områder, så er det en god idé at gøre alle dine idéer visuelle. Det gør det nemlig lettere at danne et overblik over alle dine idéer, så du heller ikke glemmer nogen.

Du kan gøre dine idéer visuelle ved f.eks. at omdanne dem til fysiske billeder og placere dem på en opslagstavle. På den måde laver du et moodboard. Hvis du er helt vild med en særlig type indretning, så find et billede af noget der ligner og hæng det på dit moodboard.

Tag billeder selv eller print ud

Når der skal noget på dit moodboard, er det både en mulighed selv at tage nogle billeder og få dem fremkaldt, men det er også en mulighed at finde nogle billeder online og printe dem ud på A4 papir. Det kommer helt an på, hvad der virker bedst for dig. Det vigtigste er, at du bruger nogle billeder, der symboliserer de ting og følelser, du drømmer om.

Kom tættere på dine drømme og mål

Det gode ved at visualisere alle dine idéer og mål i form af billeder på et moodboard er, at du hele tiden bliver mindet om, hvad du ønsker dig. Det gør dig langt mere tilbøjelig til også at sigte efter at opnå lige netop de ting.