Klæd dig ud til årets udklædningsfest

Der er et par anledninger i løbet af et typisk år, hvor det er passende at have en udklædning på. Nogle gange er der endda inviteret til udklædningsfest, så man får en ekstra mulighed for at trække i en kreativ udklædning. Det handler jo altid om både at imponere med sit kostumes kreativitet og at finde noget pænt.

Hvilken cheerleader er du?

Det perfekte kompromis mellem kreativitet og skønhed er cheerleader kostumer. Cheerleader kostumer kommer i mange forskellige former og farver. Du kan desuden vælge at medbringe et pom pom-sæt til dit cheerleader kostume. Kostumet er passende til, hvis du leder efter et kostume til din seksårige, der skal til fastelavn i hallen. Det er på samme tid passende med et cheerleader kostume, hvis du er 16 og skal til udklædningsfest med klassen. Er du teenager kan du tage inspiration fra en af dine yndlingsfilm og klæde dig ud i et Grease-cheerleader kostume. Nogle vil måske tænke, at et cheerleader kostume desværre er lidt for sødt af udseende til en halloweenbegivenhed. Men det behøver skam ikke være tilfældet. Du kan for eksempel opsøge et zombie-cheerleader kostume. På den måde kan du kombinere uhyggen, kreativiteten og skønheden.

En sportslig fyr

Hvis du er en dreng, er et cheerleader kostume sandsynligvis ikke, hvad du forestiller dig at have på til udklædningsfest. Hvis du alligevel gerne vil blive i den samme boldgade, kan du i stedet klæde dig ud som basketballspiller, spiller på et amerikansk fodboldhold eller som holdmaskot. Maskotudklædningen vil dog højst sandsynligt blive rimelig varm og knap så fed at have på i længden. Den er mere ideel, hvis det er i et meget kort tidsrum, kostumet skal være på. Du kan, hvis du har en kæreste, aftale med hende, at I klæder jer ud som et sportspar. Da kan du være spiller, mens hun er cheerleader.