Job som SOSU i Aarhus Kommunes jobportal 

Job som Sosu, sosu assistent, sygeplejerske eller andre jobmuligheder indenfor social og sundhedsområdet er jobs, som du i Aarhus og nærområdet kan søge om på Aarhus Kommunes egen jobportal. “Tak for dig” er en jobportal der samler alle aktuelle jobs inden for Aarhus Kommune.

Her har du mulighed for at finde et job, der kunne være interessant for dig at vælge. Der findes faglærte og ufaglærte stillinger. Der er fremtidssikring, da du har mulighed for at videreudvikle dig med kurser og forløb der skal garantere uddannelse i fremtiden. I Aarhus gør du en forskel som sygeplejerske eller sosu, i en kommune hvor folk har brug for dine sundhedsfaglige egenskaber. I et stærkt team har du mulighed for at udvikle dine menneskelige og faglige færdigheder i dit daglige arbejde. på jobportalen har du mulighed for at læse medarbejderportrætter, som skildrer ansattes oplevelser med jobs indenfor det sundhedsfaglige. 

Fremtid og udvikling i fokus for sosu og sygeplejersker 

I Aarhus Kommune skal de ansatte være sikret mulighederne for at kunne blive udfordret og udviklet fælles. Som nyansat kommer du med en masse god erfaring og viden. Dette skal du være villig til at bygge videre på gennem en af de ledige stillinger. Der skal være plads til at kunne udvikle sig undervejs og skifte retninger alt efter ens mål og drømme.

Måske har du en drøm om at blive mentor, vejleder for andre eller specialisere dig inden for diverse sygdomme. Der kan være mange mål du ønsker at realisere, og derfor skal der være plads til at kunne skifte job eller udbygge færdigheder indenfor branchen. 

Søg job som sosu hjælper i Aarhus Kommune 

Et job som sosu i Aarhus Kommune er for dig der ønsker at give noget af dig selv for at hjælpe andre. Som sosu ansat i Aarhus Kommune kan du være med til at gøre en forskel for personer, der har brug for det. Der kan søges sosu job i hjemmeplejen og sosu job på plejehjemmene. Som sosu assistent eller sosu hjælper bliver du dagligt præsenteret for en masse indtryk og personligheder. Her skal du med din faglighed håndtere forskellige situationer.

Mange personer har brug for det danske sundhedsvæsen, som sosu er du med til at ændre hverdagen, for dem der virkelig har brug for det. Som borger i og omkring Aarhus kommune kan du søge ledige stillinger inden for sundhed og omsorgsområdet. Du har muligheden for at søge til sosu assistent i hjemmeplejen og på plejehjemmene. Du kan i samråd med dit team være med til at skabe interessante og fornuftige handleplaner for patienter der har brug for det.