Hvorfor vælger Business Intelligence (BI)?

Hvad er Business Intelligence og hvorfor er det for en virksomhed at anvende for skal resultater? Business Intelligence er en datametode som også går under forkortelsen BI. Business Intelligence er en datametode og softwareløsning, som kan anvendes som et analyseværktøj ved behandling af data. Business Intelligence anvendes til at skabe et overblik en organisations samlede data. Business Intelligence anvendes ved at analyseværktøjet analyserer en stor mængde data og fordeler det ud på flere forskellige databaser og apps.

Med Business Intelligence er det muligt at trække data ud på flere forskellige programmer og her omdanne denne data til overskuelige modeller og dashboards, som alle i organisationen kan forstå. Når Business Intelligence omdanner den store mængde af data til modeller og dashboards, kaldes det også for datavisualisering. Grunden til at mange vælger at anvende datavisualisering, er at man gør det nemt for alle slutbrugere at forstå sammenhængen og udviklingen i den givne datamængde.

Med Business Intelligence kan du altså nemt sammenligne forskellige mængder data med hinanden. Grundet denne funktion og metode, er det oplagt at man kan anvende Business Intelligence til mange forskellige fag, såsom økonomi, crm-systemer og produkter.

Business Intelligence har muligheden for at automatisere mange forskellige manuelle opgaver. Det kan blandt andet være opgaver omkring at udarbejde modeller, dashboards eller statistikker på de store mængder af data.

 

Hvordan kan Business Intelligence skabe værdi for en virksomhed

 

Business Intelligence kan være med til at skabe værdi for din virksomhed, ved at det kan grave langt ned i din data og skabe et dybdegående indblik for hele din organisation. Business Intelligence kan bidrage på alle niveauer i din virksomhed, både når vi snakker strategisk, taktisk og operationelt niveau.

Oftest kommer forbedringsmuligheder fra Business Intelligence igennem historiske data. Med historiske data, kan du udarbejde indsatser og forbedringer i fremtiden, som kan sammenlignes med de historiske data, for at se om virksomhed vækste i den rigtige retning.

Business Intelligence er et utroligt effektivt analyseværktøj til at behandle data, som rigtige mange virksomheder kan få økonomisk gavn af.

Oftest har virksomheder brug for Business Intelligence fordi deres data spredt ud på mange systemer og programmer. For virksomhederne er det umuligt skabe et sammenhængende overblik og kan derfor ikke skabe et billede omkring hvor deres virksomhed præcist står i dag. Derfor kan det være svært for en ledelse at begrunde og argumentere for hvilken vej virksomhed skal gå i fremtiden, ud fra ikke valide data.

En af de primære opgaver med Business Intelligence, er at det skal fungere som et fælles værktøj for en virksomhed. Det skal være med til at samle virksomhed og skabe fællesmål som alle i virksomhed er bekendte med.

Med Business Intelligence har du mulighed for at præsentere din behandlede data både på enhederne PC, Tablet og Smartphone. Med Business Intelligence er data altid tilgængelig for alle i virksomheden.

Så ønsker din virksomhed at styrke jeres forretning, så skal i anskaffe Business Intelligence. Muligheden for at rykke din virksomhed i flok og skabe en samlede enhed. Business Intelligence er din virksomheds vej til at skabe vækst.