Her skal du tage hen, hvis din hobby er kunsthåndværk

Hvis du godt kan lide at være kreativ med hænderne, og mangler inspiration til hvad du kan kaste dig ud i, så synes vi du skal tage en tur til Jammerbugten. Her finder du nemlig en masse spændende museer, gallerier og andet inden for kunsthåndværk, som med garanti vil inspirere dig til dit næste projekt.

Museum for Papirkunst i Blokhus

Blokhus er mest kendt for at være et sommerparadis med masser af sommerhuse, men i Blokhus finder du også det interessant og spændende Museum for Papirkunst. Det er det eneste museum i Norden som udelukkende viser papirkunst. Her kan du se et utal af flotte udstillinger, både blandt museets faste udstillinger og de særudstillinger, som der løbende vises. Kan du lide at arbejde med papir, vil du helt sikkert blive inspireret når du besøger museet.

Moderne kunst i Fjerritslev

I en anden by i Jammerbugten, Fjerritslev, finder du Galleri Lien. Galleriet kaldes også ofte for Jyske Louisiana. Her kan du opleve moderne kunst i utrolig smukke omgivelser.

Galleriet er beliggende i Slettestrand, som foruden at være en dejlig badestrand, også byder på en betagende udsigt over hele Jammerbugten.

Galleriet har flotte, store udstillinger året rundt fra både danske og udenlandske kunstnere. Galleriet er særligt kendt for sit store udvalg af såkaldte Cobra-malere.

Hvis du kan lide at male, vil du helt sikkert blive inspireret af en tur til Galleri Lien.

Se flotte skulpturer i Blokhus

I Blokhus kan du ikke kun opleve papirkunst – du kan også opleve flotte skulpturer. I Blokhus finder du nemlig også Skulpturparken Blokhus, som er en hyggelig og smuk park med flotte og spændende skulpturer, som bl.a. sandskulpturer. Er du til kunst, vil du helt sikkert blive helt opslugt af den flotte park.

Andre kunstarrangementer

Hold øje med kommende udstillinger i Jammerbugten hos Jammerbugtposten, som løbende beretter om nye spændende kunstudstillinger i området.