Få mere ud af dine fotos

Har du lige været på ferie og taget en masse skønne familiebilleder? Vil du gerne at dine billeder er samlet et fysisk sted, som fx en fotobog eller kalender? Så kan du sætte dig ned og lave den på den gammeldags facon med lim, klister og glimmer. Du kan også få lavet din fotobog online. Så kommer siderne til at være tykke og planke og ingen klister og glimmer. Tag et kig på dinfotobog. Her kan du lave din egen fotobog eller kalender. Du kan endda lave din egen plakat.

En rigtig god gave

Skal din veninde konfirmeres eller mangler du en god gave til en fest. Så findes der ikke en bedre gave end en bog fyldt med jeres fælles minder. Det er altid dejligt at få minder i gave. I denne bog er det muligt, at du kan skrive små tekster til billeder. Du kan skrive en lille hilsen eller hvor billedet er blevet taget. Du bestemmer selv bogens design, og hvor mange sider der skal være. Hvis du ikke vil give en bog, kan du også lave en kalender. Der er flere slags designs inden for kalendere og du bestemmer selv, hvilken slags du vil give i gave.

Sæt pris på minderne når du bliver ældre

Det er dejligt at kunne sidde med sine børnebørn og kigge i gamle fotoalbums og snakke om gamle dage. Det er hyggeligt for både bedsteforældre og børnebørn. De kan lære om gamle dage og om, hvordan det var at leve et simplere liv. De vil lære om den gang der ikke var mobiltelefoner eller farve på tv’et. Ligeledes hvis du begynder at samle på fotobøger og fotokalendere nu, så har du gode historier at fortælle dine børnebørn. Det kan være, at dit barn er meget anderledes end den de har haft, fordi teknologien har ændre sig så meget.