En blå bog du selv bestemmer over

Loving couple having fun on the beach, enjoying their summer holiday together.

Hvorfor skal en blå bog være standard?

Det er ikke kun gymnasie studenter, der kan få en blå bog, hvad med folkeskole eleverne, som har været sammen i 10 år, skal de ikke også have en mulighed for at gemme deres minder om hinanden. Eller hvad med hele efterskolen? I en hardcover bog, kan der være helt op til 196 sider, så der er godt med plads til de fleste efterskoler.  JO! selvfølgelig skal de det, og den bog kan laves lige som de vil. Indholdet designer de nemlig med helt frie hænder, og så kan de opsætte omslaget online, med deres eget billede og tekst.

En blå bog fra Degn, kan fås i både A4 og A5, i hardcover eller softcover, uden den koster en bondegård. En Softcover bog på 24 sider, i 24 stk – koster nemlg under 41 kroner, og så er den lavet til at holde i mange år, måske endda resten af livet.  Skal det være en bog med Hardcover omslag, som er en lille smule pænere i bogreolen, kan det også nemt laves, prisen er en smule højere, men så er det også den helt rigtige bogtryk der kommer på banen.  En luksus blå bog har envidere guldtryk på forsiden, så den ligner en helt almindelig bog.

Selv om standarden for at bestille online er maks 196 sider, er der selvfølgelig muliged for at få mange flere sider, men så skal bogen bestilles gennem personlig kontakt til en medarbejder, ellers er det bare at bestille online.

Beregn selv prisen og se de forskellige muligheder for tryk af blå bøger her.

Bestillings siden har også flere skabeloner til inspiration, gratis og til fri afbenyttelse i A4 og A5 opsætning, lige til at bruge i Word eller på Google docs.

Vil i gerne kåre årets bommert eller klassens klovn med stil, så kan i også få en pakke med 24 forskellige badges, som også er et minde du kan gemme i mange år.

Ha en rigtig god sidste skoledag.