Det kræver samarbejde for at løse gåderne og opgaverne

Uanset om I mangler en aktivitet til et privat arrangement, en konference, kurser, til julefrokosten, som en teambuilding øvelse eller som en underholdende gruppe-aktivitet, kan I give escape rooms et forsøg. Langt de fleste vil synes at det er hylende sjovt og et godt alternativ til andre former for underholdning. I escape rooms skal alle nemlig byde ind med det de er skarpe til, så man i fællesskab kan løse opgaverne og gåderne, som man vil blive stillet overfor igennem spillet og de forskellige rum.

Geniale og gennemførte mobile escaperooms lige hvor det passer jer bedst

Der findes steder rundt omkring i landet, hvor man kan tage hen og opleve forskellige escape rooms. En anden måde at give sig i kast med escape games er at kontakte et firma ved navn ”Outbreak”. Det er det største mobile Escape Game i Danmark. Det betyder altså at de tilbyder escape rooms i de omgivelser du har valgt. De kommer med alt inventar, rekvisitter, lys, møbler og kan sætte det op i enten mødelokaler, kantiner, lagerhaller eller endda på hotelværelser. Det er derfor jer selv, der stiller lokaler til rådighed.

De har op til 20 forskellige escape rooms, hvor man kan være op til 120 mennesker på samme tid. Desuden er det det eneste escape room, hvor alle deltagere får den ægte eksklusive escape room oplevelse. Dette spil er et ægte rum, hvor gåder og scenografi er tænkt ind i oplevelsen.

Underholdning hvor alle kan være med

Spillet består af en række tematiserede gåder og opgaver, hvor man skal samarbejde og tænke ud af boksen, for at finde nye ledetråde og udfordringer. Alle har mulighed for at bidrage til opgaverne, fordi de er varierede, udfordrende og designet, så alle har mulgihed for at finde løsningen til at redde verden fra ødelæggelse, som er det dette escape game handler om.