Derfor skal du købe labels på rulle til din hobbywebshop

Labels på rulle

Driver du en hobbywebshop, skal du naturligvis sende dine varer afsted. Når du gør det, er det en god idé at gøre en smule ekstra ud af indpakningen, da det kan adskille sig fra dine konkurrenter.

Dette findes der flere måder at gøre på, men det er en god idé at sætte nogle klistermærker på dine forsendelser. Det viser ikke blot, at du har gjort mere ud af det, men andre, der ser pakken, kan også se, hvor den er fra.

Har du i sinde at gøre dette, er det en god idé at købe dine labels på rulle. Det er der nemlig flere fordele forbundet med at gøre, hvilket du kan blive meget klogere på herunder.

Det bliver meget lettere at bruge dem

Når dine klistermærker sidder på en rulle, får du markant lettere ved at bruge dem. Det gør sig især gældende, hvis du skal pakke flere ordre på én gang.

I og med, at det er lettere at bruge dem, når de sidder på en rulle, så sparer du også tid. Det kan virke som om, at det måske ikke er alverden, men på den lange bane ender det faktisk med at blive en del sparet tid.

Ser du helst, at det ikke tager for lang tid at pakke dine ordre, rådes du derfor til at få dine klistermærker eller labels leveret på en rulle. Det vil nemlig medføre, at du på ingen tid kan klistre dem på dine forsendelser.

De fylder ikke nær så meget

Det er naturligvis også værd at nævne, at ruller har den klare fordel, at de ikke fylder det store. Det vil sige, at du let kan finde plads til flere tusinde klistermærker, uden at det vil være noget, der volder dig problemer.

Hvis du i stedet vælger at købe dine klistermærker på ark, er det en helt anden sag. Her vil du nemlig være nødt til at have de mange ark liggende ovenpå hinanden, hvilket kan ende med at fylde en del.

Har du ikke specielt meget plads at gøre godt med, kan du derfor også glæde dig over, at det ikke fylder specielt meget at opbevare ruller med klistermærker. Og det gælder også, hvis du har besluttet dig for at bestille en del.

De kan bruges i en maskine

I og med, at der blot er tale om en hobbywebshop, er det ikke sikkert, at det er noget, der er aktuelt for dig, men mange har maskiner, der bruges til påsætning af deres klistermærker. Skal man bruge en sådan maskine til formålet, kræver det, at klistermærkerne kommer på ruller.

Ved du allerede nu, at du kommer til at bruge dine klistermærker i en maskine, er det meget vigtigt, at du ikke tøver med at købe dem på rulle.

I denne forbindelse er det naturligvis vigtigt, at du husker, at du skal bestille dine klistermærker med afsæt i de specifikationer, der stilles fra din maskine. Rullerne fås nemlig ikke blot i forskellige størrelser, men også med forskellige spoleretning mv.