Danskerne anvender kompatible printerpatroner som aldrig før

Danskerne anvender kompatible printerpatroner i deres printere som aldrig før; dét er i hvert fald en ting den anerkendte, danske webshop Pixojet kan konstatere ud fra sine kunders ordrehistorik.

Til trods for at ovenfornævnte online forhandler af forbrugsstoffer til printere tilbyder sine mange privat- og erhvervskunder originale printerpatroner såvel som kompatible blæk- og farvepatroner, så er det den sidstnævnte type af printerpatroner, som virksomheden sprøjter ud til kunderne i uanede mængder mandag til fredag.

Og det er der faktisk flere gode grunde til.

Er du nysgerrig på, hvad grundene er, til at hundredvis af handlende danskere dagligt lægger kompatible printerpatroner i indkøbskurven hos Pixojet, så læs med herunder hvor vi til en start kort beskriver, hvad kompatible printerpatroner er, så frem du ikke på nuværende tidspunkt er bekendt med disse.

Hvad er kompatible printerpatroner?

Kompatible printerpatroner er printerpatroner, som bliver fremstillet af tredjepartsproducenter uafhængige af de store printerproducenter; af selvsamme årsag kaldes kompatible printerpatroner også uoriginale printerpatroner af mange.

Kompatible printerpatroner kan afvige en smule i udseende til sammenligning med tilsvarende, originale printerpatroner i form af emballagen og patronhylstrenes farve, til eksempel.

Fælles for alle kompatible printerpatroner er desuden også, at der på disse ikke fremgår et printermærke-logo, da de, som tidligere nævnt, er fremstillet af producenter uafhængige af printerproducenterne.

Fordele ved kompatible printerpatroner

Fordelene ved anvendelse af kompatible printerpatroner, som alternativ til originale printerpatroner, er mange; det er formentlig også årsagen til, at så mange danskere i dag vælger at købe disse, når deres printerdisplay indikerer, at tiden er inde til at udskifte én eller flere patroner.

Kompatible printerpatroner er billigere end originale printerpatroner & indeholder mere blæk

Kompatible printerpatroner er billigere end originale printerpatroner.

Eksempelvis kan du hos webshoppen Pixojet bestille en kompatibel, sort 364 XL-blækpatron (24 ml) til kun 48,95,-.

Tilsvarende, originale HP 364 blækpatron koster 141,95,- i standardstørrelsen med blot 5 ml blækindhold.

Vil du købe en original HP 364 XL-blækpatron (18 ml), skal du betale 251,95,-

Pixojets kompatible 364 XL printerpatron er altså billigere end den billigste originale blækpatron, og samtidigt får du et betydeligt større blækindhold til en meget lavere pris.

Kompatible printerpatroner leverer en upåklagelig udskriftskvalitet

Anvender du kompatible printerpatroner i din printer, vil du opleve, at udskriftskvaliteten, som disse leverer, er meget lig dén, som du typisk opnår ved brug af dyre, originale printerpatroner.

For mange år tilbage var der stor kvalitetsforskel på print udskrevet med hhv. originalt blæk og kompatibelt blæk; denne forskel er i dag minimal.

Store kompatible økonomipakker fås at købe

Ønsker du at købe kompatible printerpatroner til din printer, vil du som oftest have mulighed for at vælge fordelagtige økonomipakker, som printerproducenterne ikke tilbyder, og med hvilke du sparer endnu flere penge per patron.

På Pixojet.dk kan du til eksempel bestille økonomipakker bestående af hele 20 patroner.

Bestil kompatible printerpatroner hos Pixojet & få også disse fordele

Står du i øjeblikket med en printer, som lystigt fortæller dig, at én eller flere patroner er tomme og skal udskiftes? Så aflæg et besøg hos Pixojet og reducér dine printomkostninger markant.

Handler du kompatible printerpatroner her, tilbydes du ikke blot en fremragende udskriftskvalitet til lave priser; du tilbydes faktisk Danmarks billigste priser, eftersom at Pixojet har prisgaranti på alle kompatible forbrugsstoffer til printere i shoppen.

Ydermere får du en udvidet 5 års reklamationsret og hele 120 dages returret.