Brug HAY kasser til lige det du vil!

Har du længe været på udkig efter nogle opbevarings kasser du kan bruge lige til det du vil, så vil HAY kasser falde lige i din smag. HAY kasser kan bruges til alle former for opbevaring, og derudover vil de pynte hjemmet. HAY kasser har hurtigt fået stor popularitet i de skandinaviske hjem, som man i den grad forstår, når man ser på det smukke og funktionelle design. Foldekasserne kan bruges til alt, man kan nemt stille kasserne frem, selv uden diverse ting i kasserne, da de uden tvivl af en stilfuld udsmykning i huset. Foldekasserne har de fineste farver, som til hver en tid vil give det største smil på læben hos enhver. Foldekasserne kan bruges til opbevaring af barnets ting og ikke mindst forældrenes ting.

 

HAY kasser kan bruges til barnets tøj, hvor barnet vil få et overblik over tøjudvalget, så han eller hun har et overblik over det tøj de har. Dermed kan barnet selv få en indflydelse, selv i de travle hverdage. Derudover kan kasserne bruges til opbevaring af barnets legetøj, så barnet igen har et overblik over udvalget. Dermed vil det indlede barnet til at lægge tingene på plads efter brug, så det dermed formindsker rodet på børneværelset. De smarte og funktionelle HAY kasser kan bruges til opbevaring af både barnets og forældre bøger. Dermed kan man hurtigt finder den bog man leder efter pga. den smarte organisering.

 

 

 

 

 

 

Foldekasser der kan bruges til alt

 

HAY foldekasser kan bruges til alt. De små HAY kasser kan bruges på evt. toilettet, så man har et overblik over diverse pleje til kroppen, som en skøn ansigtsmaske eller ansigtscreme. Det hele bliver lidt mindre stressfuldt de travle morgener, når man har lettere ved at finde de ting man skal bruge, inden man skal ud af døren. Derudover kan de smarte kasser bruges til opbevaring af overtøj, eller familiens fodtøj, som er ekstremt skønt at have et overblik over, inden man skal ud af døren.

 

HAY har mange skønne og uundværlige fordele, da de kan bruges til alt. De kan både bruges, som opbevaring, samtidig med en stilfuld udsmykning bag husets rammer. HAY kasser kan stables ovenpå hinanden, så de intet fylder. HAY kasser kan bruges i alle husets rum både, børneværelset, stuen, soveværelset, kontoret og ikke mindst toilettet. Uanset hvor de stilrige foldekasser står vil de bringe glade stunder frem pga. de strålende og iøjnefaldende farver, der til hver en tid kan vække et smil til livs.

 

  • De små HAY foldekasser har målene 26,5 x 17 x 10,5 cm. De små kasser er perfekt til at opbevare diverse cremer og pleje produkter til kroppen. Eller de kan bruges til opbevaring af neglelakker, både barnet og mors neglelak

 

  • HAY kasse i mellemstørrelse har målene 30 x 40 x 14,5 cm. Mellemstørrelse HAY kasse kan bruges til opbevaring af bøger, både forældres og barnets bøger. Derudover kan de bruges til opbevaring af barnets og forældres tøj

 

  • Den største HAY kasse har målene 40 x 60 x 15,5 cm. Den største HAY kasse kan bruges til opbevaring af familiens overtøj, som jakker eller fodtøj

 

Gør opbevaringen i hjemmet stilfuldt og personligt

 

Opbevaring bliver hurtigt kedeligt i hjemmet, og passer ofte ikke til husets resterende indretning. HAY kasser gør i den grad opbevaringen stilfuld og personlig. Alle vil elske den personlige indretning, som til hver en tid bringer smilet frem. Derudover vil farver i hjemmet være perfekt, da det til hver en tid vil bringe glæde frem, og indlede til en masse aktivitet og energi. Ønsker du en stilfuld opbevaring, så vil HAY kasser falde lige i din smag. HAY kasser kan bruges til alt, og er dermed en ekstremt funktionel udsmykning til hjemmet.