Brug din fritid i Mariagerfjord Kommune

Er du tom for idéer, og mangler du aktiviteter i din fritid, så er du kommet til det helt rette sted. Uanset om du er til rolige, aktive, historiske, udfordrende eller anderledes aktiviteter, er der noget for enhver smag i Mariagerfjord Kommune!

Seværdigheder i Mariagerfjord Kommune

Elsker du historie og vikingetiden, så er Vikingemuseet Fyrkat i Hobro lige noget for dig. Her kan du gå på opdagelse i et lille levende samfund, mens du kommer helt tæt på vikingetiden og afprøver vikingeaktiviteter. Er du derimod helt vild med dyr, så tag familien under armen og besøg Nordisk dyrepark. I Parken findes mere end 110 dyrearter, som lever i en skøn naturpark med gode legepladser til børnene. Læs mere her omkring, hvad kommunen tilbyder af aktiviteter.

Nyd det gode vejr i Mariagerfjord Kommune

Panoramaruten i Bramslev Bakker er med stor sandsynlighed kendt blandt alle beboerne, og det forstår vi udmærket godt. Tag løbeskoene på og nyd en fantastisk tur med mange højder og smukke udsigter i Bramslev Bakker. Stranden i Øster Hurup er bestemt et besøg værd, hvis vejret tillader det. Her finder du en børnevenlig strand med lavt vand og ishuse, hvor du kan slappe helt af. Leder du efter en aktivitet, hvor du med sikkerhed får nogle kilometer i benene, så tag en tur til golfbanerne i bunden af Mariagerfjord. Her kan du gå en tur på 7 kilometer i smukke omgivelser, mens du forsøger at ramme de 18 huller, som banen indeholder.

Aktiviteter med sved på panden

Elsker du at bruge din fritid på at være aktiv, så kan man melde sig ind i Mariager Fjord Orienteringsklub. Her kan man tilmelde sig uanset kondi, da der kan vælges mellem forskellige længder af baner. Derudover kan man tilmelde sig Rostrup Løbeklub, hvor du både kan melde dig på gå- løbe- og cykle hold med fællesskabet i centrum.