4 ting, du bør have med på camping

Der findes rigtig meget campingtilbehør, men det er ikke alt, der er lige vigtigt at have med sig på ferien. Dog er der visse ting, som enhver campist burde have med sig på camping. Du kan her læse om 4 smarte ting, som du bør have med dig på din campingtur.

#1: Køletaske

Alle mennesker der er vilde med camping, burde have en køletaske med på sig på turen. Hvis man tager på campingferie i sommerperioden, er det vigtigt at man har mulighed for at holde sin fødevarer lækre og friske, så de holder sig under hele turen.

Man kan få køletasker i flere forskellige størrelser og modeller, og nogle kan endda tilsluttes strøm. Dog er de fleste køletasker udstyret med de velkendte køleelementer, som sikrer dig kolde og lækre drikkevarer på hele turen, og holder maden frisk og lækker.

#2: Sammenklappeligt bord

En anden ting som enhver campist burde have med sig på campingturen, er et sammenklappeligt bord. Når man er ude er at campere, kan det tit være bøvlet at skulle spise uden et spisebord, og her kommer et sammenklappeligt bord dig til undsætning.

Med et smart og kompakt, sammenklappeligt bord, har du altid mulighed for at sætte et bord op, som du kan spise ved, spille spil med familien, nyde et koldt glas vin fra køletasken, eller som børnene kan sidde og tegne ved.

#3: Myggespray

Alle kender til at blive spist af myg når de er ude i naturen, og dette gør sig også gældende på campingturen. Myggestik klør og irriterer huden, og derfor burde enhver campist have en myggespray med sig, når de er ude på campingtur.

Det er især i aftentimerne er myggene kommer frem, og der er ikke noget mere irriterende at vågne op med myggestik på hele kroppen. Det anbefales derfor at du finder en god myggespray eller creme, som kan holde de sultne myg væk og undgå de irriterende stik.

#4: Lommekniv

Det er også en god ting at huske at medbringe en lommekniv på campingturen, da sådan et værktøj nærmest er uundværligt, når du er ude i naturen. Der findes flere forskellige slags lommeknive, men de smarteste er dem med både dåseåbner og proptrækker i.

Det er irriterende at stå på campingturen og finde ud af at man mangler en kniv eller en dåseåbner. Det er derfor et uundværligt stykke værktøj, som enhver campist burde have med sig på enhver campingtur.