3 ting du skal vide om leasing

Går du med tanker om at investere i en ny bil? Så bør du overveje at lease fremfor at købe. Du kan godt regne med at se langt flere leasede biler i gadebilledet end førhen, fordi løsningen er blevet meget mere konkurrencedygtig med tiden. Er du i tvivl om, hvorvidt leasing er noget for dig? Så er denne artikel lige noget for dig. Her kan du nemlig blive klogere på, hvad leasing er for en størrelse.

Du skal kende dit kørselsbehov godt

For at kunne lease din næste bil, så kræver det, at du kender dit kørselsbehov, og at det er nogenlunde stabilt. Det skyldes, at leasingkontrakten tager udgangspunkt i, hvor mange kilometer, du kører. Kører du mere, end det kilometerantal, du har angivet, kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse.

Du kan køre flere forskellige biler over en kortere periode

Kunne du godt tænke dig at cruise langs strandpromenaden i en cabriolet, eller drømmer du om at drøne afsted på motorvejen i en bil med masser af hestekræfter? Leasing giver dig mulighed for at køre i nogle af de biler, du altid har drømt om. Det kan betale sig, hvis du kun har bilen i 3 år eller mindre. Kunne du godt tænke dig at lease? Så find din drømmebil hos perb cars.

Splitleasing er for dig, der vil kombinere privat og erhvervsmæssig kørsel

Kører du meget i forbindelse med dit arbejde? Så er splitleasing hos perb cars den oplagte mulighed for at kombinere privat og erhvervsrelateret kørsel. Ved splitleasing er kontrakten todelt mellem dig og din arbejdsgiver. Du betaler kun for bilen i den tid, du bruger den privat.

Der er også en række andre fordele ved splitleasing:

  • Du bliver ikke beskattet af fri bil.

  • Virksomheden kan trække leasingydelsen og andre bilrelaterede udgifter fra i regnskabet.

  • Du får en firmabil og en familiebil i én.